Kasvua, jossa on ideaa

Verkkosivut

Verkkosivut, myyjä joka ei nuku.

Tuottavatko tämän hetkiset sivusi oikeasti mitään? Olisiko niiden mahdollista tuottaa enemmän? Ne ovat kaksi kysymystä, mistä usein lähdemme liikkeelle.

Verkkosivujen tärkein tehtävä on kasvattaa yrityksen myyntiä. Niiden täytyy osoittaa asiantuntijuutta sekä tehdä ostaminen asiakkaalle helpoksi.

Jos haluat lisätä kaupan määrää, panosta verkkosivuihin.

3 asiaa, mihin haluat kiinnittää huomiota

Design

Kun verkkosivusi ovat helposti navigoitavat, yrityksesi brändin mukaiset ja mukavat käyttää, on kaupan saanti myös paljon todennäköisempää.

Tekninen toteutus

Nopeus, hakukone ystävällisyys, oikeanlainen alusta. Nämä ovat asioita mihin haluat panostaa, sillä ne nostavat todistetusti myyntiäsi verkkosivujesi kautta

Toimiva kokonaisuus

Kun sivusi suunnittelee ja toteuttaa kaltainen toimijamme, niin löydät sivuiltasi aina markkinointiin ja muuhun tärkeään seurantaan tarvittavat työkalut. Saat myös tarpeen mukaan koulutusta miten tulkita niitä.

Toteutamme verkkosivut maailman suosituimmalla WordPress alustalla.

WordPress on avoimenlähdekoodin julkaisujärjestelmä. Se tarkoittaa sitä, että itse julkaisujärjestelmän käyttö on ilmaista. WordPress:n takana on suuri yhteisö, joka kehitää järjestelmää jatkuvasti ja luo sille uusia ominaisuuksia lisäosien (pluginien) avulla. Se on loistavasti hakukoneoptimoitavissa eli Google tykkää WordPress-sivustoista. Se on suuri etu, jota ei kannata jättää käyttämättä.

WordPress on helppokäyttöinen. Sen ansiosta pystyt itse päivittämään verkkosivustosi sisältöä, eikä kaikkien pienien muutosten vuoksi tarvitse ottaa yhteyttä sivustosi ylläpitäjään. WordPressiin on sisäänrakennettu erittäin laaja käyttäjienhallinta, mikä takaa sen että vain oikeat ihmiset organisaatiossasi pystyvät muokkaamaan sivustoanne. Siksi se on erittäin tietoturvallinen.

Kun verkkosivut on toteutettu WordPressillä, olet valmis tulevaisuuden muutoksiin. WordPressillä pystytään toteuttamaan kaikki yksinkertaisista verkkosivuista, monimutkaisiin verkkokauppa- ja intranet ratkaisuihin asti. WordPress-verkkosivut tukevat GDPR:n asettamia vaatimuksia, kun sivustoon tehdään muutamia teknisiä muokkauksia.

Miksi WordPress?

Helppokäyttöisyys

Peruskäyttö ei vaadi koodaamista. Saatte meiltä kattavat ohjeet ylläpitoon ja muokkaamiseen. 

Muokattavuus

Voimme esimerkiksi liittää verkkosivuihinne verkkokaupan koska tahansa, jos ne on tehty WordPress:llä. Saatavilla on lukuisia eri teemoja ja lisäosia varastonhallinnasta toiminnanohjaukseen.

Maailman suosituin pohja

Lähes 30% kaikista maailman verkkosivuista on WordPress-pohjaisia

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

Miksi valita meidät?

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.
2021 © Idea Markkinointi Oy