Kasvua, jossa on ideaa

Strategiapalvelut

Oletko markkinoinnin kanssa eksyksissä? Strategiapalvelumme auttaa.

Jonella on selkeä, luova ja moderni ote brändäykseen ja jo yhden päivän aikana sain todella paljon ideoita, vinkkejä ja ennenkaikkea konkreettisen toimintasuunnitelman yrityksemme brändin kehittämiseksi. Eli juuri sitä mitä tarvitsin ja jopa paljon enemmän. Täysi kymppi!

Elina Koponen

CEO, Omasali Oy

Taktiikka ei tuota tulosta pitkään, jos strategiaa ei ole luotu.

Strategian suhde taktiseen tekemiseen on erottamaton. Strategia varmistaa sen, että taktinen tekeminen tuottaa tulosta pitkällä tähtäimellä jatkuvasti ja vie tavoitteita kohti.

Strategiatyön ei tarvitse olla raastavaa

Kun yritys on kasvuvaiheessa, ei aikaa jää mihinkään ylimääräiseen. Tämän takia strategiaprosessi on sinulle näppärä ja nopea, mutta silti tehokas kuin mikä. Näin se toimii.

01 - Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa käymme keskustelun nykytilanteestasi, kohderyhmistä, liiketoimintamallista, ansaintalogiikasta ja muusta strategian työn kannalta olennaisesta asiasta.

02 - Nykytilan katsaus

Ennen kuin mitään muutoksia tehdään, tulee tietää tarkasti, missä sinä ja kilpailijasi menevät tällä hetkellä. Nykytilan katsauksessa selvitetään tarvittavat tiedot ja tehdään niistä kattava raportti. 

03 - Strategiasessio

Aloituspalaverin ja nykytilan katsauksen pohjalta pidetään strategiasessio, jossa käydään 2-4 tunnin aikana räätälöityjen harjoitusten avulla uutta strategiaa läpi.

04 - Kirjoitettu strategia

Strategiasessio käännetään kirjoitetuksi strategiaksi, jossa on sekä pitkän tähtäimen linjauksia ja tavoitteita että asioita, joita voit laittaa käytäntöön joko huomenna tai maanantaina.

Miksi valita meidät?

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

2021 © Idea Markkinointi Oy