Kasvua, jossa on ideaa

Sisältöpalvelut

Tehosta markkinointiasi korkealaatuisilla videoilla ja kuvapankeilla

Hubspotin tekemän tutkimuksen mukaan, jopa yli 70% ihmisistä haluaisi nähdä tuotteesta tai palvelusta videon ennen ostopäätöksen tekoa.

 Siinä on jo yksi hyvä syy sinulle tuottaa video. Sanonta ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” pitää pitkälti paikkansa, mutta niin pitää myös se, että video kertoo vielä enemmän. Kun yhdistät videossa äänen, tekstityksen ja liikkuvan kuvan saadaan todella monimuotoinen markkinointiin käytettävä resurssi.

Miksi video?

Videon avulla autat asiakastasi ymmärtämään paremmin tuotteesi hyötyjä ja kerrot yrityksesi tarinaa vahvistaen samalla asiakaskokemusta. Voit esitellä tuotteesi tai palvelusi katsojalle käytännössä muutamassa sekunnissa. Hyödyllinen ja viihdyttävä video jää katsojan mieleen mainoksia paremmin ja sen toimintakehote on vahvempi.

Sivustolle upotettu video saa kävijät puolestaan viipymään siellä pitempään. Katsojat myös jakavat onnistuneita videoita eteenpäin kasvattaen tunnettuuttasi. Lisäksi Google arvostaa sivustosi monipuolista sisältöä ja parantunutta käyttäjäkokemusta.

Oman kokemuksemme mukaan video pärjää maksullisessa mainoksessa 97% ajasta paremmin kuin kuvamainos.

Voit myös kohdentaa uudelleen markkinointia videoidesi katselijoille!

Kuvapankit

Mainosvideon avulla autat asiakkaasi ymmärtämään paremmin palvelusi ja yrityksesi toiminnan lisäksi videoilla on huomattavasti korkeampi sitoutumisaste kuin kuvilla. Teetämme mainosvideo kuvaukset aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Videot

Kuvamainokset ovat yksittäisestä kuvasta koostuvia mainoksia, joihin käyttäjä törmää selatessaan Facebook syötettään. Riippuen mainoksen tyylistä, se saattaa sulautua varsin hyvin syötteen muuhun sisältöön, joten Facebookissa mainokset eivät välttämättä aiheuta käyttäjissä ärsytysreaktioita yhtä herkästi kuin muissa somekanavissa.

Miksi valita meidät?

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

2021 © Idea Markkinointi Oy