Työtä, jossa on ideaa

Rekry

Etsitkö työtä, jossa on Ideaa?

Me nimittäin etsimme uusia työntekijöitä jatkuvasti kasvavaan joukkoomme erilaisin vahvuuksin, eri osa-alueille. Olemme kokonaisvaltaisen digitaalisen markkinoinnin uuden ajan kasvutoimisto alkujaan Hämeenlinnasta ja olemme lyhyessä ajassa laajentaneet jo Tampereelle ja Vantaalle. Työllistämme jo lähes 20 alan rautaista osaajaa ja horisontissamme siintää erittäin kirkas tulevaisuus. Tuotamme toiminnallamme mitattavaa kasvua niin itsellemme kuin asiakkaillemme. Haluammekin tarjota mahdollisuuden mahtavan asenteen omaaville tekijöille tulla mukaan kirjoittamaan kanssamme tätä menestystarinaa ja auttamaan myös asiakkaitamme kasvamaan. 

Edelläkävijyys edellyttää erityisiä ihmisiä. Olisitko sinä Idean seuraava luottopelaaja?

Alla kerromme lisää liiketoiminta-alueistamme, joihin etsimme uutta verta. Työ on mahdollista aloittaa esimerkiksi osa-aikaisena ja sivutoimisena, mutta jos kaikki sujuu hyvin, työstä voi nopeastikin tulla kokoaikaista ja vakituista. Tämä on tietenkin myös meidän toive ja tavoite. Saat toteuttaa työtäsi mistä se on sinulle sopivinta. Tarjoamme tilat työskennellä Tampereella, Hämeenlinnassa ja Vantaalla. Saat tehdä hommat myös kokonaan etänä — työ on lähes täysin paikkariippumatonta.

Liidigenerointi

Liidigeneroinnin tarkoituksena on saada potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan tuotteesta tai palvelusta ja jättämään meille jälki kiinnostuksestaan, mitä voidaan seurata ja käyttää niin myynnin kuin markkinoinninkin jatkotoimenpiteissä hyödyksi.

Myynti

Myymme asiakkaillemme kasvua ja mitattavaa tulosta, emme turhaa pöhinää. Pidämme huolta asiakkaistamme aivan ensimmäisestä kontaktista lähtien, suunnitellusti ja kokonaisvaltaisesti. Emme unohda myöskään myyjiämme, vaan tarjoamme kunnon tuen - hyvästä palkitsemisesta puhumattakaan.

Ecommerce

Ecommerce- eli verkkokauppaosastomme tarkoituksena on tuottaa asiakkaillemme lisää myyntiä verkkokaupasta sekä kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa hyödyntäen alan uusimpia teknologioita ja taktiikoita.

CEO, Idea markkinointi oy

Lari Lehto

Etsimme useampaa ihmistä eri osa-alueille, joten jos jokin kertomistamme osa-alueista kiinnostaa, ota minuun matalalla kynnyksellä yhteyttä. Vastaan parhaiten sähköpostitse tai WhatsAppissa.