Työtä, jossa on ideaa

Rekry

Myynti

Etsimme myyntitiimiimme vahvistusta jo ammattitaitoisista ja vahvat näytöt omaavista myyjistä. 

Myymme asiakkaillemme kasvua ja mitattavaa tulosta, emme pelkkää pöhinää. Pidämme huolta asiakkaistamme aivan ensimmäisestä kontaktista lähtien, suunnitellusti ja kokonaisvaltaisesti. Emme unohda myöskään myyjiämme, vaan tarjoamme kunnon tuen – hyvästä palkitsemisesta puhumattakaan.

Myyntiosastollamme vastaat markkinointi-, ecommerce-, strategia-, sisältö- tai liidigenerointipalvelujemme tuloksellisesta myynnistä. Otat myynnin prosessit ja projektit oma-aloitteisesti haltuusi prospektoinnista kaupan klousaamiseen asti. Tukenasi on kokeneista ammattilaisista koostuva tiimimme varmistamassa, että sinulla on riittävät tiedot ja taidot onnistua työssäsi. Tarjoamme uusimmat digitaaliset teknologiat ja alustat käyttöösi liidien ja potentiaalisten asiakkaiden prospektointiin ja kontaktointiin. Myynnin tukena käytämme uusinta alan teknologiaa ja ohjelmistoja, kuten Vainu sekä HubSpot, jonka virallinen ja sertifioitu kumppaniyritys olemme olleet vuodesta 2020.

Palkitsemme onnistumiset tuntuvilla eduilla ja palkkioilla. Pidämme myyjistämme huolta kannustamalla jatkuvaan kehittymiseen sekä panostamalla lämpimään yhteisöllisyyteen ja tiimihenkeen – vapaa-ajan tärkeyttä unohtamatta.

Arvostamme:

  • Tavoitteellista ja tuloksellista asennetta
  • Ymmärrystä B2B-myyntityöstä ja -liiketoiminnasta
  • Rohkeutta ja idearikkautta
  • Ymmärrystä markkinoinnin ja teknologioiden roolista kasvun luomisessa
  • Kokemusta eri markkinointikanavista ja alustoista (Shopify, HubSpot, Facebook, Instagram, Google)
  • Omaat erinomaiset myyntitaidot
  • Näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • Terävää fokusta tavoitteisiin ja uskoa siitä, että päivittäiset, viikottaiset ja kuukausittaiset aktiviteetit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.
  • Halua ja sitoutuneisuutta tehdä vaadittavat asiat, jotta voit menestyä myyntityössä.

 

Työ on kokoaikaista. Tarjoamme tilat työskennellä Tampereella, Hämeenlinnassa ja Vantaalla. Saat tehdä hommat myös kokonaan etänä — työ on lähes täysin paikkariippumatonta.

Jätä hakemus:

Head of sales, Idea markkinointi oy

Miiko Kyöttinen

Etsimme useampaa ihmistä eri osa-alueille, joten jos jokin kertomistamme osa-alueista kiinnostaa, ota minuun matalalla kynnyksellä yhteyttä. Vastaan parhaiten sähköpostitse tai WhatsAppissa.