Työtä, jossa on ideaa

Rekry

Liidigenerointi

Liidigeneroinnin tarkoituksena on saada potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan tuotteesta tai palvelusta ja jättämään meille jälki kiinnostuksestaan, mitä voidaan seurata ja käyttää niin myynnin kuin markkinoinnin jatkotoimenpiteissä hyödyksi.

Liidigeneroinnissa olet mukana tuottamassa ennaltamääritellyille kohderyhmille kohdennettua markkinointia niin Googlessa kuin sosiaalisen median eri kanavissa. Näiden kanavien avulla pyrimme herättämään potentiaalisten asiakkaiden kiinnostuksen ja jättämään yhteystietonsa esimerkiksi verkkosivulomakkeen kautta asiakasyrityksellemme. Olennaisena osana tätä työtä on markkinoinnissa käytettävien mainostilien hallinnointi, kehittäminen, optimointi, seuraaminen ja raportointi.

Tässä työssä on lisäksi mahdollista päästä kehittämään asiakkaidemme myyntiprosesseja ja auttamaan yrityksiä markkinoinnin sekä myynnin automaatioiden kautta. Niin myynnin kuin markkinoinnin automaatioiden tukena käytämme uusinta alan teknologiaa ja ohjelmistoja, kuten Vainu sekä HubSpot, jonka virallinen ja sertifioitu kumppaniyritys olemme olleet vuodesta 2020.

Jätä hakemus:

CEO, Idea markkinointi oy

Lari Lehto

Etsimme useampaa ihmistä eri osa-alueille, joten jos jokin kertomistamme osa-alueista kiinnostaa, ota minuun matalalla kynnyksellä yhteyttä. Vastaan parhaiten sähköpostitse tai WhatsAppissa.