inbound-sisältömarkkinointi verkkokaupoille

Inbound-sisältömarkkinointi verkkokaupoille

Suomessa varsinaista Inbound-sisältömarkkinointia tekevät pitkälti verkkokaupat, jotka myyvät itse valmistamiaan tai maahantuomiaan omia brändejään ja enemmän jälleenmyyntiin keskittyvät “sekatavarakaupat” nojaavat pitkälti maksettuun mainontaan sosiaalisessa mediassa ja Googlessa. Näin niinkuin vähän karrikoidusti, koska käytännöt tietenkin elävät kunkin tilanteen mukaan ja ovat toki yksilöllisiä.

Joka tapauksessa, monet verkkokauppayrittäjät ymmärtävät, että ne keinot, jotka ovat heidät nykyiseen pisteeseensä tuoneet, eivät välttämättä auta heitä pääsemään sinne, minne he haluavat. Tämän vuoksi tavoitteellinen ja tuloksellinen Inbound-sisältömarkkinointi verkkokaupoille, kaikkine työkaluineen ja taktiikoineen, voi todella auttaa monia ja tuoda mukanaan merkittävääkin kasvua. Seuraavassa muutamia onnistuneen Inbound-sisältömarkkinoinnin hyötyjä verkkokaupalle.

Rakenna brändi mitä ihmiset rakastavat

Lisäämällä Inbound-sisältömarkkinoinnin työkalupakkiisi nouset orgaanisissa hakutuloksissa Googlessa, vahvistat brändisi arvoa ja tunnettuutta sekä kasvatat sosiaalista tavoittavuuttasi, kun ihmiset jakavat sisältöjäsi. Aktiivisella Inbound-sisältömarkkinoinnilla kerrot juuri potentiaalisille asiakkaillesi mitä ja kuka olet sekä mitä myyt ja miksi.

Muuta liikenne myynniksi

Yli 95% verkkokaupan kävijöistä ei osta vielä ensimmäisellä käynnillään yhtään mitään, mutta ovat silti alttiita hyville sisällöille. Mm. HubSpot tarjoaa mahdollisuuksia tehdä konversio-optimoituja tuotesivuja, vetoavia “ländäreitä” eri mainoksille sekä sähköposteja, jotka tekevät verkkokauppakokemuksesta paljon kustoimoidumman mahdollisten asiakkaiden kannalta, jättäen paremman mielikuvan verkkokaupasta ihmisten mieliin.

Personoi markkinointisi

Käytä asiakkaidesi ostopolkuja ja käyttäytymistä verkkosivuillasi hyödyksesi ja personoi markkinointi, millä heitä tavoittelet. Voit personoida sähköpostikampanjasi, keinosi millä käsittelet hylättyjä ostoskoreja ja teet lisämyyntiä sekä paljon muuta.

Seuraa tarkasti tulovirtojasi

Hanki kunnollinen näkemys koko myyntisuppilostasi seuraamalla asiakkaidesi matkaa ensimmäisestä sivustokäynnistä viimeisimpään ostokseen. Mm. HubSpotilla voit rakentaa kokonaisvaltaisen kuvan asiakkaasi matkasta sekä yhdistää jokaisen markkinointitoimenpiteen jokaiseen sisäänvirranneeseen euroon.

inbound-sisältömarkkinointi verkkokaupoille

HubSpot on avannut visuaalisesti hyvin asiakkaan ostopolun eri vaiheisiin kohdennetun sisältömarkkinoinnin verkkokauppakontekstissa.

Ja muista, me Idea Markkinoinnilla olemme aina valmiita auttamaan sinua missä tahansa sisältömarkkinointiin tai verkkokauppoihin liittyvässä pulmassa!

Jaa julkaisu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
markkinoinnin ulkoistus

Näin varmistat, että markkinoinnin ulkoistus onnistuu

Jotkut asiakkaat tekevät joskus sen virheen, että olettavat markkinoinnin ulkoistuksen markkinointitoimistolle tarkoittavan sitä, että tuloksia tulee välittömästi eikä asiakkaan itse tarvitse tehdä yhtään mitään. Kaikki

sisältöstrategia

Mikä on sisältöstrategia ja miksi tarvitset sellaista?

Sisältöstrategiaa voidaan pitää pohjapiirroksena ja jäsenneltynä suunnitelmana sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon linjauksista, raameista, suuntaviivoista, konseptoinnista ja tavoitteista yrityksen laajemmassa markkinoinnissa. Mihin kysymyksiin sisältöstrategia vastaa? Miksi me

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun!
2021 © Idea Markkinointi Oy