Idea Markkinointi ja Suomen Ylijäämävarasto

Suomen Ylijäämävarasto on Hämeenlinnassa toimiva Suomen suurin ikkunoiden, ovien sekä kiintokalusteiden varasto, verkkokauppa ja myymälä. Tuotemyynnin lisäksi yritys tarjoaa maksutonta keittiö-, ikkuna- ja ovimittauspalvelua. Suomen Rakennustarvikkeiden Ylijäämävarasto Oy:n historia juontaa vuoteen 1994 ja yrityksen alkuperäinen liikeidea ostaa ylijäämä-, konkurssi- ja muita eriä suoraan valmistajilta, tehtailta ja tukkureita on säilynyt toiminnan punaisena lankana alusta alkaen. Noin puolet yrityksen liikevaihdosta muodostuu kiintokalusteiden myynnistä, kuten esimerkiksi keittiöistä, kylpyhuonekalusteista sekä säilytysratkaisuista. Suomen Ylijäämävarasto myy tuotteitaan suoraan kuluttajille, rakennusliikkeille ja eri yhteisöille.

 

Kehitimme Suomen Ylijäämävaraston verkkokauppaa ja saavutimme yritykselle laajempaa näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Toteutimme yritykselle myös sosiaalisen median markkinointia, sähköpostimarkkinointia ja Google-markkinointia. Suunnittelimme ja toteutimme asiakkaalle päämäärätietoista markkinointia ja onnistuimme viemään sitä kokonaisvaltaisesti uudelle tasolle. Onnistuneet toimenpiteemme kasvattivat yrityksen verkkokaupan myyntiä huomattavasti. Palvelumme on ollut räätälöityä ja yhteistyömme tiivistä ja avointa.

 

“Idea Markkinoinnin palveluita suosittelemme lähes kaikille, vähän pienemmistä yrityksistä suurempiin. Varsinkin aloitteleville yrityksille Idean apu on suorastaan korvaamatonta. Idean palvelu on ihmisläheistä ja yhteydenpito vaivatonta. Markkinointi heidän kanssaan yhteistyössä ei ole niin myyttistä ja vaikeeta kuin joku voisi kuvitella.”

 

-Joonas Ylhäinen, toimitusjohtaja, Suomen Ylijäämävarasto

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sinua voisi kiinnostaa myös

Soita meille!

Soita meille 8.00 – 20.00 välisenä aikana, niin saat tarjouksen tai vastauksen kysymykseesi 15 minuutissa!

Löydä kasvupalvelusi

Täytä tarvekyselymme, ja löydä oikeat työkalut yrityksesi kasvuun jo tänään!