Idea Markkinointi ja Sporttimekka

Sporttimekka on hämeenlinnalainen lisäravinne- ja kuntoilutarvikeverkkokauppa sekä kuntosali. Sporttimekka-verkkokaupan valikoimasta löydät urheiluravinteet, ravintolisät, superfoodit ja muut terveys- ja vapaa-ajan tuotteet. Lisäksi Sporttimekka tarjoaa monipuolisen valikoiman treenivarusteita ja vaatteita. Sporttimekan valikoimasta löytyy myös kuntosalilaitteita ja -välineitä kokonaisvaltaisen terveyden sekä hyvinvoinnin ylläpitoon. Sporttimekasta löydät yksinoikeudella korkealaatuiset Fortix Nutrition -lisäravinteet ja -tarvikkeet. Sporttimekka on tehnyt yhteistyötä Idea Markkinoinnin kanssa keväästä 2019 lähtien.

 

Yhteistyömme tavoite oli tuoda Sporttimekan brändiä tehokkaammin esille sekä tehostaa sosiaalisen median markkinointia ja tehdä siitä tuottavampaa. Halusimme lisätä myös suunnitelmallisuutta ja tehokkaan rungon yrityksen markkinointiin, sillä Sporttimekalla on kaksi selkeää bisnestä: kuntosali sekä lisäravinteita myyvä verkkokauppa. Aloitimme optimoimalla Sporttimekan kaikki sosiaalisen median tilit ja tekemällä tarkan kohderyhmäkartoituksen. Samalla perehdyimme toimialaan ja sen periaatteisiin tarkasti. Löydettyämme oikeat kohderyhmät aloitimme tarkasti suunnitellut kampanjat Facebookissa, Instagramissa sekä Googlessa.

 

Digitaalisen markkinoinnin tavoitteemme ja askeleet olivat:

 

  • Kohderyhmien löytäminen eri työkalujen avulla
  • Remarketingin, eli uudelleenmarkkinoinnin sekä sähköpostimarkkinoinnin rakentaminen osaksi yrityksen markkinoinnin kokonaisuutta
  • Asiakasrekisterin hyödyntäminen
  • Tarkasti suunniteltujen kampanjakokonaisuuksien toteuttaminen
  • Hyvin kohdennetun some- ja Google-markkinoinnin toteuttaminen
  • Jatkuva markkinoinnin kehitys osana markkinointipalvelua

 

Saavutimme Sporttimekan markkinoinnilliset tavoitteet ja verkkokaupan kehitys on jatkuvaa kanssamme yhä. Sporttimekan verkkokauppa on saavuttanut kumppanuutemme aikana mm. parhaan kuukausittaisen myynnin. Entisten vuosien huonoimmasta myyntikuukaudesta tuli yhteistyössä kanssamme yrityksen paras. Onnistuimme kasvattamaan verkkokaupan kävijämääriä jopa 216% ja verkkokaupan myyntejä 75%. Saimme tämän aikaan hyvällä markkinoinnilla ja suunnitelmallisuudella tämän toteuttamisessa.

 

“Sporttimekka on tehnyt yhteistyötä keväästä 2019 asti Idea Markkinoinnin kanssa. Tämä on käytännössä tarkoittanut sitä, että Idea Markkinointi on hoitanut yrityksemme markkinointia verkossa. Markkinoitavat tuotteet ovat olleet verkkokauppamme, kuntosalimme ja lisäravinnemyymälämme.

 

Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön, jonka kautta olemme saaneet näkyvyyttä ja lisänneet liikevaihtoamme. Ideamarkkinoinnin toiminta on ollut joustavaa ja idearikasta. Heidän suunnittelemat kampanjat ovat olleet kustannustehokkaita.

 

Voimme suositella yritystä muillekin, jotka haluavat yrityksen tarpeet huomioon ottavaa palvelua markkinoinnissa.”

 

Simo Bogdanoff, yrittäjä, Sporttimekka

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sinua voisi kiinnostaa myös

Soita meille!

Soita meille 8.00 – 20.00 välisenä aikana, niin saat tarjouksen tai vastauksen kysymykseesi 15 minuutissa!

Löydä kasvupalvelusi

Täytä tarvekyselymme, ja löydä oikeat työkalut yrityksesi kasvuun jo tänään!