Idea Markkinointi ja Pianto

Pianto Oy on vuonna 2020 Rajamäelle perustettu nuoren yrittäjän/pianonvirittäjän Markus Dunderin sekä kumppanien unelma siitä, kuinka pianonviritysala saadaan nykyaikaistettua ja tuotua se tähän päivään. Pianto Oy:n vahvana missiona on siis pianonviritysalan modernisointi.

 

Toteutimme Piantolle uudet verkkosivut ja tilausjärjestelmän sekä oman mobiiliapplikaation pianonvirittäjille. Lähdimme kokonaan tyhjältä pöydältä ja suunnittelimme ja toteutimme Piantolle käytännössä kaiken tarvittavan, ajanhallinnan ja resursoinnin ekosysteemistä eteenpäin. Vasta hiljattain perustetun yrityksen lähtökohta markkinointiin ei ollut kovinkaan kattava, joten yhteistyössä kanssamme Pianto on ottanut merkittäviä kehitysaskeleita eteenpäin. Uudet verkkosivut onnistuivat hyvin ja palaute niistä on ollut pelkästään positiivista ja työmme jälkeä on kehuttu monista eri suunnista. Panostimme verkkosivuissa niin visuaalisuuteen kuin toiminnallisuuteen.

 

“Meillä on erinomainen fiilis Idean kanssa yhdessä tehdystä työstä. Kaikki sujuu hyvin, kommunikointi on helppoa ja tulokset puhuvat puolestaan. Idea toteutti juuri ne asiat meille mitä halusimmekin.”

 

-Markus Dunder, pianonvirittäjä, Pianto Oy

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sinua voisi kiinnostaa myös

Soita meille!

Soita meille 8.00 – 20.00 välisenä aikana, niin saat tarjouksen tai vastauksen kysymykseesi 15 minuutissa!

Löydä kasvupalvelusi

Täytä tarvekyselymme, ja löydä oikeat työkalut yrityksesi kasvuun jo tänään!