Idea Markkinointi ja Landtek Oy

Landtek Oy on suomalainen teräsrunkoisten PVC-pressuhallien toimittaja. Yrityksen juuret ovat maaseudulla, Hämeen Iittalassa. Landtek Oy on toiminut menestyksellisesti jo yli vuosikymmenen toimivien ja järkihintaisten suoja- ja varastoratkaisujen toimittajana. Yrityksen hyvä sijainti Helsinki-Tampere-moottoritien varrella mahdollistaa niin noudot kuin nopeat toimitukset ympäri Suomea. 

 

Yhteistyömme tavoite oli tehostaa Googlessa tapahtuvaa Display- ja hakusanamarkkinointia sekä kokeilla Facebook-markkinoinnin tehokkuutta. Yhtenä tavoitteenamme oli myös saada yrityksen markkinoinnista yhtenäisempää ja syklisempää. Kumppanuutemme ensimmäisenä askeleena oli olemassaolevien tilien ja mainosten läpikäynti sekä niiden optimointi. Toimme Landtekin pressuhalleja esille yksilöidymmillä mainoksilla ja paremmilla hakusanoilla. Google- ja Facebook-markkinoinnilla tavoitimme potentiaalisia asiakkaita todella kattavasti niistä kanavista, joissa he aikaansa viettävät.

 

Digitaalisen markkinoinnin tavoitteemme ja askeleet olivat:

 

  • Mainosten yksilöinti ja uudelleen tekeminen. Otimme käyttöön relevantimpeja hakusanoja ja kirjoitimme mainokset uusiksi.
  • Remarketingin, eli uudelleenmarkkinoinnin tehostaminen. Yksittäiset kategoriamainokset verkkosivuilla käyneille ja videoita katselleille.
  • Kohdennettua Facebook-markkinointia kylmille sekä lämpimille kohderyhmille.
  • Jatkuvaa kehitysehdotusta ja optimointia.

 

Landtekilta löytyy verkkokauppa, mutta suurin osa heidän kaupoistaan syntyy puhelinsoiton tai muun yhteydenoton perusteella tarjouskyselyn jälkeen. Tavoitteemme oli tuottaa myynnille lisää liidejä ja rakentaa pressuhalleja etsiville ihmisille tietoisuutta Landtekista. Jo ensimmäisen kuukauden aikana saimme hyviä tuloksia. Laskimme keskimääräistä klikkihintaa 60% ja toimme mainosten kautta  120% enemmän liidejä. Saimme tekemiemme mainosten kautta yli 5000 kävijää lisää yrityksen verkkosivuille.

 

“Idea Markkinointi lähti innostuneella asenteella kehittämään eteenpäin yhtiömme some-markkinointia. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä. Mainonta on virkeämpää ja ajankohtaisempaa sekä somenäkyvyytemme on selkeästi lisääntynyt ja mm. Google-mainontamme klikkihinnat merkittävästi halventuneet. Kiitos Lari, tästä on hyvä jatkaa!”

 

Risto Inna, hallinto, Landtek Oy

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sinua voisi kiinnostaa myös

Soita meille!

Soita meille 8.00 – 20.00 välisenä aikana, niin saat tarjouksen tai vastauksen kysymykseesi 15 minuutissa!

Löydä kasvupalvelusi

Täytä tarvekyselymme, ja löydä oikeat työkalut yrityksesi kasvuun jo tänään!