Idea Markkinointi ja Ecofurn Store

EcoFurn Store on suomalaisia ekologisia käsityökalusteita valmistavan EcoFurn Finlandin virallinen jälleenmyyjä. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset lähtevät suoraan tehtaan varastosta, joten EcoFurn Storesta saa koko EcoFurn Finlandin tuotevalikoiman. He ovat olleet pitkään yhteistyössä, joten EcoFurn Storella löytyy asiantuntemusta kaikista EcoFurn Finlandin tuotteisiin liittyvistä asioista.

 

Aloittaessamme yhteistyön EcoFurn Storen kanssa tavoitteenamme oli lisätä Ecofurn Storen verkossa tapahtuvaa myyntiä ja tehdä yrityksen toiminnasta enemmän verkkopainotteista. Markkinoinnissa halusimme ottaa käyttöön muitakin kanavia kuin Google. Aloitimme Ecofurn Storen kohdalla kaikkien tarvittavien tilien perustamisella sekä olemassa olevien tilien optimoinnilla. Markkinoinnissa otimme käyttöön kolme uutta kanavaa ja lähdimme systemaattisesti kasvattamaan markkinointia näissä. Markkinointiin tuli uusina kanavina mukaan Facebook, Instagram ja sähköposti.

 

Digitaalisen markkinoinnin tavoitteemme ja askeleemme olivat:

 

  • Facebook- ja Instagram-kanavien orgaaninen kasvatus
  • Kohderyhmäselvitys, jolla otimme eri työkaluilla selvää tärkeimmistä kohderyhmistä, jotta saisimme mainonnasta tehokkaampaa ja tuloksellisempaa
  • Loimme kohdennettuja myyntifunneleita, joista saimme suurimman hyödyn
  • Asiakasrekisterin hyödyntäminen ja sähköpostimarkkinointi

 

Panostettuamme yrityksen verkkokauppaan Ecofurn Store teki verkkomyynnistä pääbisneksensä. Oikeanlainen seuranta ja markkinoinnin kehittäminen loi erinomaisia tuloksia ja nostimme verkkokaupan myyntiä 7-kertaisesti edelliseen vertailukelpoiseen jaksoon verrattuna. Saimme kasvatettua verkkokaupan kävijöitä 350% ja verkkokaupan myyntiä jopa 748%. Tuloksia aloimme saada ensimmäisestä kuukaudesta lähtien ja asiakkuus ja yhteistyö kanssamme jatkuu yhä.

 

“Yhteistyö Idea Markkinoinnin kanssa on ollut helppoa, ja mikä on mulle tärkeää, he ovat omiin asiakkaisiinsa tiiviisti yhteydessä.  Myös kovat tulokset olivat erittäin positiivinen yllätys.

 

Yhteistyön aloittamisen jälkeen olen saanut ravata kuin hullu Matkahuollossa viemässä pakettia verkkokaupasta tulleista tilauksista. Jos tarvitset asiansa osaavaa, nuorekasta ja tehokasta kumppania digimarkkinointiin, suosittelen lämpimästi Idea Markkinointia, kiitos!”

 

Jerry Keskinen, toimitusjohtaja, EcoFurn Store

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sinua voisi kiinnostaa myös

Soita meille!

Soita meille 8.00 – 20.00 välisenä aikana, niin saat tarjouksen tai vastauksen kysymykseesi 15 minuutissa!

Löydä kasvupalvelusi

Täytä tarvekyselymme, ja löydä oikeat työkalut yrityksesi kasvuun jo tänään!