Kasvua, jossa on ideaa

Asiakaskokemuksia

Idea Markkinointi on perehtynyt hyvin sekä yritykseemme, meihin että toimialaamme. Heillä on hyviä ajatuksia ja välineitä juuri meidän markkinoinnin tarpeisiimme.
Kuukausittaiset tapaamiset on mukavia ja todella tärkeitä. Tavoitteiden ja tulosten läpikäyminen yhdessä säännöllisesti, auttaa tehdyn työn jäsentämisessä ja uusien markkinointistrategioiden…

Anna Tuomela

Yrittäjä, Papurino Oy

Yhteistyö Idea Markkinoinnin kanssa on ollut helppoa, ja mikä on mulle tärkeää, he ovat omiin asiakkaisiinsa tiiviisti yhteydessä.  Myös kovat tulokset olivat erittäin positiivinen yllätys.

Yhteistyön aloittamisen jälkeen olen saanut ravata kuin hullu…

Jerry Keskinen

Toimitusjohtaja, Ecofurn Store

Idea markkinoinnin kanssa tehdyt kampanjat on auttanut meitä paljon. Olemme saaneet uusia asiakkaita, ja meidän tunnettavuus on lisääntynyt alueella. Liikkeen ovi on käynyt taajempaan.

Ilkka Kivinen

Yrittäjä, Optikko kivinen

Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön, jonka kautta olemme saaneet näkyvyyttä ja lisänneet liikevaihtoamme. Idea Markkinoinnin toiminta on ollut joustavaa ja idearikasta.

Heidän suunnitemat kamppanjat ovat olleet kustannustehokkaita…

Simo Bogdanoff

Yrittäjä, Sporttimekka

Idea Markkinointi lähti innostuneella asenteella kehittämään eteenpäin yhtiömme some-markkinointia.  Tulokset ovat olleet erittäin hyviä.  Mainonta on virkeämpää / ajankohtaisempaa,  some-näkyvyys on selkeästi lisääntynyt ja mm Google-mainonnan klikkaushinnat merkittävästi halventuneet.  Kiitos Lari , tästä on hyvä jatkaa!

Risto Inna

Hallinto, Landtek Oy

Yhteistyömme Idea Markkinoinnin kanssa ollut saumatonta sekä kustannustehokasta.. todella osaava/ aktiivinen ote tekemiseen.

Somenäkyvyytemme on saanut runsaasti huomiota ja positiivista palautetta tulee päivittäin. Yhteistyön ansiosta verkkokauppamme myynti on kasvanut merkittävästi.

Ideamarkkinoin kanssa on helppoa, nopeaa ja kivaa toimia. Nykyaikainen meininki!

Voin avoimin mielin suositella Idea Markkinointia jokaiselle kauppiaalle, joka haluaa ulkoistaa / nykyaikaistaa somemarkkinointiaan ja saada tuloksia.

Kimmo Snygg

Toimitusjohtaja, 247yhtiöt Oy

Idea Markkinointi on tuonut uusia työvälineitä sekä todellista apua markkinointiin ja verkkokaupan myynnin kehittämiseen. 

Palvelu on osaavaa, asiantuntevaa ja joustavaa. Kysymyksiin saa aina vastauksia ja ongelmatilanteissa apua. Kokonaisvaltaista markkinoinnin osaamista ja toteuttamista. Olen erittäin tyytyväinen uuteen verkkokauppaani. Sain uuden, modernin ja toimivan verkkokaupan monine myyntiä tukevine toimintoineen ja ominaisuuksineen.

Ystävällistä ja mutkatonta palvelua. Kiitos !

Anne Kostiainen

Yrittäjä, Didonna/Adamant Oy

Yhteistyömme Idea Markkinoinnin kanssa lisäsi merkittävästi yrityksemme näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, ja kirkasti brändiämme parantaen sen tunnettavuutta kasvattaen samalla liikevaihtoa. Kuukausittaisten palaverien lisäksi eri asioiden työstäminen on heidän puoleltaan ketterää ja nopeaa. Heillä on taito hyödyntää ja opettaa myös asiakasta hyödyntämään uusien kustannustehokkaiden digitaalisten kanavien hyödyntämistä liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa.

Pia Nurme

Toimitusjohtaja, Wallaton Oy

Idea Markkinointi on nuorekas ja dynaaminen yhteistyökumppani. Sosiaalitoimen ympäristöön ei kuulu perinteisesti markkinointi – nyt saatiin puhtia ja osaamista oman näkyvyyden lisäämiseksi Idea Markkinoinnin avulla. Toimivat verkkosivut, someviestintä ja -markkinointi ovat meilläkin jo osa arkea.

Susanna Kiuru

Säätiön johtaja, Omakotisäätiö

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

Miksi valita meidät?

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.
2021 © Idea Markkinointi Oy