Asiakaskokemus

Sporttimekka

Sporttimekka on tehnyt yhteistyötä keväästä 2019 asti Idea Markkinoinnin kanssa. Tämä on käytännössä tarkoittanut sitä että Idea Markkinointi on hoitanut
yrityksemme markkinointia verkossa. Markkinoitavat tuotteet ovat olleet verkkokauppamme, kuntosalimme ja lisäravinnemyymälämme.

Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön jonka kautta olemme saaneet näkyvyyttä ja lisänneet liikevaihtoamme. Ideamarkkinoinnin toiminta on ollut joustavaa ja idearikasta.
Heidän suunnitemat kamppanjat ovat olleet kustannustehokkaita.

Voimme suositella yritystä muillekin jotka haluavat yrityksen tarpeet huomioon ottavaa palvelua markkinoinnissa.

Simo Bogdanoff

Yrittäjä, Sporttimekka

Tavoite

Tavoite oli tuoda Sporttimekan brändiä tehokkaammin esille sekä tehostaa some markkinointia ja tehdä siitä tuottavaa. Markkinointiin haluttiin myös suunnitelmallisuutta ja runko. Sporttimekalla on kaksi selkeää bisnestä: kuntosali sekä lisäravinteita myyvä verkkokauppa.

Strategia

Aloitimme optimoimalla Sporttimekan kaikki sosiaalisen median tilit ja tekemällä tarkan kohderyhmä kartoituksen. Samalla perehdyimme toimialaan ja sen prinsipiileihin tarkasti. Löydettyämme oikean kohderyhmän aloitimme tarkasti suunnitellut kampanjat Facebookissa, Instagramissa sekä Googlessa.

Tuloksia

Sporttimekan tavoitteisiin ollaan päästy ja verkkokaupan kehitys on jatkuvaa yhä. Verkkokaupassa ollaan kumppanuutemme aikana lyöty läpi mm. paras kuukausimyynti. Entisten vuosien huonoin kuukausi oli viime vuonna yrityksen paras kuukausi. Sen saa aikaan hyvällä markkinoinnilla ja suunnitelmallisuudella.

+ 0 %
Verkkokaupan kävijät
+ 0 %
Verkkokaupan myynnit

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

Miksi valita meidät?

Markkinointitoimistoja on maailma täynnä. Ei kuitenkaan samanlaisia kuin me.

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.
2021 © Idea Markkinointi Oy