Asiakaskokemus

Papurino

Idea Markkinointi on perehtynyt hyvin sekä yritykseemme, meihin että toimialaamme. Heillä on hyviä ajatuksia ja välineitä juuri meidän markkinoinnin tarpeisiimme.
Kuukausittaiset tapaamiset on mukavia ja todella tärkeitä. Tavoitteiden ja tulosten läpikäyminen yhdessä säännöllisesti, auttaa tehdyn työn jäsentämisessä ja uusien markkinointistrategioiden suunnittelussa.

Aiemmin teimme yhteistyötä isomman markkinointifirman kanssa ja tulokset jäivät laihoiksi. Pari puhelinsoittoa kuukaudessa ei riittänyt alkuunkaan. Lari ajattelee yrityksen parasta ja on valmis kokeilemaan aina uusia keinoja luovasti!

Anna Tuomela

Yrittäjä, Papurino oy

Tavoite

Tavoite oli tuoda Papurinon brändiä tehokkaammin esille sekä tehostaa some markkinointia ja tehdä siitä tuottavaa.  Markkinointiin haluttiin myös suunnitelmallisuutta ja runko.

Strategia

Aloitimme optimoimalla Papurinon kaikki sosiaalisen median tilit ja tekemällä tarkan kohderyhmä kartoituksen. Samalla perehdyimme toimialaan ja sen prinsipiileihin tarkasti. Löydettyämme oikean kohderyhmän aloitimme tarkasti suunnitellut kampanjat Facebookissa sekä Instagramissa.

Tuloksia

Papurino myy tuotteitaan verkkokaupassa ja asetettuamme seurantakoodit saimme hyvin tarkasti selville miten markkinointi toimii ja miten lähdemme sitä kehittämään. Tuloksia aloimme saada parin kuukauden yhteistyön jälkeen, ja niitä syntyy edelleen joka kuukausi jatkuvasti kehittyen. Tekemiemme markkinointitoimenpiteiden ansiosta syntyy n.50% verkkokaupan kautta tulevista ostoista. 

0 %
Verkkokaupan ostoista tulee mainostemme kautta
0
Ihmistä tavoitettu joka kuukausi
0 %
Kuukausittaiset myynnit

Miksi valita meidät?

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

2021 © Idea Markkinointi Oy