Asiakaskokemus

Optikko Kivinen

Idea markkinoinnin kanssa tehdyt kampanjat on auttanut meitä paljon. Olemme saaneetuusia asiakkaita, ja meidän tunnettavuus on  lisääntynyt alueella. Liikkeen ovi on käynyt taajempaan.

Ilkka Kivinen

Yrittäjä, Optikko Kivinen

Tavoite

Ongelma lähtötilanteessa oli sosiaalisen median markkinoinnin osaamattomuus ja ajanpuute. Toimillamme helpoitamme yrityksen taakkaa ja tuotamme verkossa tapahtuvalla markkinoinnilla lisää kauppaa yritykselle.

Strategia

Tavoitteemme on tehdä Optikko Kivisestä jokaisen hämäläisen tunteva brändi. Markkinointikanavien kokonaisuudella tavoitamme tehokkaasti niin yrityksen vanhat kontaktit kuin uudetkin potentiaaliset asiakkaat. 

Tuloksia

Kyseessä on vaikeiten seurattava yritysmuoto, kivijalkamyymälä. Seuraamme kuitenkin aktiivisesti liidien määrää, seuraamme targetoitujen kampanjoiden tehoa erilaisilla kupongeilla ja erikoistarjouksilla. 

+ 0 %
Verkkosivujen kävijät
0 %
Liikennemäärä Googlesta optikon palveluista hakevista
0
Potentiaalista asiakasta tavoitettu/kk

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

Miksi valita meidät?

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.
2021 © Idea Markkinointi Oy