Asiakaskokemus

Landtek Oy

Idea Markkinointi lähti innostuneella asenteella kehittämään eteenpäin yhtiömme some-markkinointia.  Tulokset ovat olleet erittäin hyviä. Mainonta on virkeämpää / ajankohtaisempaa,  some-näkyvyys on selkeästi lisääntynyt ja mm. Google-mainonnan klikkaushinnat merkittävästi halventuneet.  Kiitos Lari, tästä on hyvä jatkaa!

Risto Inna

Hallinto, Landtek Oy

Tavoite

Tavoite oli tehostaa Googlessa tapahtuvaa Display- ja hakusanamarkkinointia sekä kokeilla Facebook-markkinoinnin tehokkuutta. Tavoite oli myös saada markkinoinnista yhtenäisempää ja syklisempää.

Strategia

Olemassa olevien tilien ja mainosten läpikäynti sekä optimointi. Tuoda Landtekin pressuhalleja esille yksilöidymmillä mainoksilla ja paremmilla hakusanoilla.  Google- ja Facebook-markkinoinnilla tavoitamme ihmiset todella kattavasti niistä kanavista, joissa he aikaansa viettävät.

Tuloksia

Landtekilla löytyy verkkokauppa, mutta suurin osa kaupasta syntyy soiton tai muun yhteydenoton perusteella tarjouskyselyn jälkeen. Tavoitteemme on tuottaa myynnille lisää liidejä ja tuoda pressuhalleja etsiville ihmisille tietoisuus Landtekista. Jo ensimmäisen kuukauden aikana saimme hyviä tuloksia. Laskimme keskimääräistä klikkaushintaa 60% ja toimme mainosten kautta  120% enemmän liidejä.

0 %
Alemmat klikkihinnat
0
Verkkosivu kävijää mainosten kautta
0 %
Enemmän liidejä

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

Miksi valita meidät?

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.
2021 © Idea Markkinointi Oy