Asiakaskokemus

Ecofurn Store

Yhteistyö Idea Markkinoinnin kanssa on ollut helppoa, ja mikä on mulle tärkeää, he ovat omiin asiakkaisiinsa tiiviisti yhteydessä.  Myös kovat tulokset olivat erittäin positiivinen yllätys.

Yhteistyön aloittamisen jälkeen olen saanut ravata kuin hullu Matkahuollossa viemässä pakettia verkkokaupasta tulleista tilauksista. Jos tarvitset asiansa osaavaa, nuorekasta ja tehokasta kumppania digimarkkinointiin, suosittelen lämpimästi Idea Markkinointia, kiitos!

Jerry Keskinen

Toimitusjohtaja, Ecofurn Store

Tavoite

Tavoite oli lisätä Ecofurn Storen verkossa tapahtuvaa myyntiä ja tehdä yrityksen toiminnasta enemmän verkkopainotteista. Markkinoinnissa haluttiin ottaa käyttöön muitakin kanavia kuin Google.

Strategia

Aloitimme Ecofurn Storen kohdalla samanlailla kuin lähes kaikilla asiakkaillamme: Tilien perustamisella ja olemassa olevien tilien optimoinnilla.  Markkinointiin otimme myös käyttöön 3 uutta kanavaa ja lähdimme systemaattisesti kasvattamaan markkinointikanavien määrää. Mukaan tuli Facebook, Instagram ja sähköpostimainonta.

Tuloksia

Verkkokauppaan panostamisen jälkeen Ecofurn Store teki verkkomyynnistä pääbisneksensä. Oikeanlainen seuranta ja markkinoinnin kehittäminen loi erinomaisia tuloksia ja nostimme verkkokaupan myyntiä 7-kertaisesti edelliseen vertailukelpoiseen jaksoon verrattuna. Tuloksia aloimme saada ensimmäisestä kuukaudesta lähtien ja asiakkuus jatkuu yhä.

0 %
Verkkokaupan kävijät
0
Keskimääräinen mainoskerroin
0 %
Suurempi myynti

Haluatko saada ilmaisen

Modernin markkinoijan työkalupakin?

Kokosimme kaikki tietämämme salaisuudet tähän materiaaliin.
Nappaa taskuun! 

Saatavilla pian.

Miksi valita meidät?

Mitattavaa tulosta

Jos jokin toimenpide ei tuota sinulle mitattavaa tulosta, emme tee sitä. Olemme sitoutuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa.

jatkuva raportointi

Kaikki palvelumme tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuloksista raportoidaan jatkuvasti ja optimointia tehdään koko ajan.

pidämme huolta

Yhteistyössä kanssamme et joudu miettimään mitä tapahtuu vaan olemme yhteydessä asiakkaisiimme jatkuvasti ja kerromme missä mennään ja mitä tehdään.
2021 © Idea Markkinointi Oy